Yoga voor wie?

Yoga voor kinderen

Kinderen in deze tijd hebben het soms maar druk. Ook kinderen hebben rust en tijd nodig om alles te verwerken wat ze hebben meegemaakt. Kinderyoga kan hen op een speelse manier helpen lichamelijk sterker, rustiger, harmonischer en meer geconcentreerd te worden. Tijdens de lessen komt het kind door middel van liedjes, spelletjes, bewegen en momenten van stilte meer bij zichzelf. Vaak werk ik vanuit een thema, waarin alle aspecten van de yoga aan bod komen. Op school leer je lezen en rekenen. In de kinderyoga leer je jezelf te zijn. Als naschoolse activiteit en ook als onderdeel op een verjaardagsfeestje. De jarige mag het thema van de les kiezen.

Yoga voor volwassenen

Yoga is binnen je eigen mogelijkheden (intensief) werken aan een gezond lichaam, een gezonde geest, innerlijke balans en bewustwording. Na een uur lichaamshoudingen te hebben gedaan, volgt de liggende ontspanning. De lessen worden gegeven bij Yoga Op de Hoogte in het souterrain van de Remonstrantse Kerk, Laan van Meerdervoort 955, ter hoogte van de Appelstraat. Zie Yoga Extra of www.yogaopdehoogte.com

Yoga PLUS (voor 55+ en mensen met een blessure)

Dit is een lichte en rustige vorm van yoga. Staande oefeningen, oefenen op de stoel en liggen op de yoga mat worden afgewisseld. Als het gaat om yoga ben je nooit te oud om eraan te beginnen. Het is voor iedere oudere, of je nu lenig bent of niet en of je nu 65 of 95 bent. Ook als je herstellende bent van een blessure of lichamelijk beperkt bent, is dit een mooie vorm. Tijdens de les kan naast het actief bezig zijn een diepe rust, acceptatie en stilte worden ervaren. Na afloop drinken we samen een kopje thee. Contributie: € 35,- per maand. De les wordt gegeven in Zinaaz (www.zinaaz.nl)

Yoga voor bedrijven

In de wekelijkse yoga les leer je om aandacht te besteden aan een gezonde en ontspannen (werk)houding. Hoe ga je om met je lichaam, stress, inspanning en ontspanning. Bedrijfsyoga wordt gegeven op de werkplek. Samen met je collega’s yoga doen, kan ook voor een goede samenwerking onderling zorgen. Offerte op aanvraag.

Yoga voor 1

Heb je behoefte aan een individuele yoga les op maat? Van jong tot oud. Een privé-les wordt aangepast aan jouw specifieke wensen. Ik houd rekening met eventuele klachten en/ of persoonlijke aandachtspunten, waaraan je graag wilt werken. Ook ademtherapie behoort tot de mogelijkheden.
Kosten: €37,50 per half uur/ €65,- per uur/ 5 lessen = €300,-. Privé-les aan huis is ook mogelijk.

Yoga voor mensen met een verstandelijke beperking

Vanaf 7 mei 2014 heb ik yogalessen verzorgd voor mensen met een verstandelijke beperking in Middin, Binnenklingen. Op een speelse manier, met behulp van liedjes wordt er gewerkt aan lichaamsbewustzijn, adem en ontspanning. Ook geef ik prive yogalessen aan mensen met een verstandelijke beperking.

De yogales voor de Vrede op het strand van zaterdag 14 mei heeft het mooie bedrag van  €400,- opgebracht. Al het geld is deze keer voor Artsen zonder Grenzen. Veel dank daarvoor.

Van mei t/m september is er elke zaterdag ZomerYoga op het strand bij MillersBeach, Den Haag. 

Tijd: 09.30 -10.30 uur. De lessen gaan door bij droog weer.

Meld je aan via info@yogavoorieder.nl of via app of sms (06-10568691). Wil je in de ZomerYoga app-groep om op de hoogte te blijven of de les doorgaat, geef dan je mobiele nummer door.

€10,- per les (gepast betalen) 

MillersBeach: hoek Savornin Lohmanlaan/ Laan van Poot, over de bult, strandtent rechts.

Neem handdoek (zeker als het waait) en/of yogamat en een deken mee! Doe laagjes kleding aan.

VAN HARTE WELKOM!

 

 

 

 

 


                                             Alles is van dezelfde adem. Het dier, de boom, de mens. De lucht deelt zijn wezen met al het leven.